Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: da185e
Foto: Adrie Neervoort

Bewegingscentrum Son & Breugel collecteert voor het Oranje Fonds

Son en Breugel - Het Oranje Fonds in Son en Breugel collecteert van 11 tot en met 15 juni. De opbrengst van deze collecte gaat geheel naar sociale initiatieven van Son en Breugel en de regio. Eén van de initiatieven die ondersteund wordt door het Oranje Fonds is Stichting Bewegingscentrum Son en Breugel (Stichting BSB).

Via bewegingsbanken biedt de stichting een vorm van onbelast bewegen, waarmee tot op hoge leeftijd een goede conditie en spierkracht kan worden behouden. Wanneer men de bewegingen van de banken vanuit een ontspannen overgave kan ervaren, geeft dit een warme lichamelijke doorstroming en worden de spieren geoefend en verstevigd.

De bewegingsbanken zijn zeer geschikt voor senioren en mensen met lichamelijke problemen. Denk hierbij aan; reumatische artrose, fibromyalgie, toenemende spierstijfheid, longproblemen, stress, burn-out, slapeloosheid, depressie et cetera. Ook kunnen de banken het herstel na ziekte of operatie ondersteunen.

Het bestuur en de begeleiding zetten zich actief en belangeloos in om bewegen voor zoveel mogelijk mensen in Son en Breugel mogelijk te blijven maken. Met uw donatie steunt u Stichting BSB en andere sociale projecten in de omgeving.

Stichting BSB is gevestigd in de rechter vleugel van De Bongerd in Son en Breugel. Voor meer informatie neem contact op via 0499-496666, of email: kim.stichtingbsb@gmail.com of www.stichting-bsb.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>