Logo mooisonenbreugel.nl
Logo 3 VET   | Fotonummer: fcdfce
Logo 3 VET (Foto: Toine Buijtels)

Drie topbands bij '3 Voor een Tientje'

Son en Breugel - Toine Buijtels Events houdt op zaterdag 15 juni '3 Voor een Tientje'. Drie topbands op kermis zaterdag in De Zwaan in Son en Breugel. Met Crazy Cadillac, Stax Cats en Broadway Brass heeft de organisatie gekozen voor een spetterende line up met veel variatie. Plezier voor jong en oud, zoals het hoort tijdens de kermis.

 Crazy Cadillac bijt het spits af. Deze band geniet grote bekendheid in de regio en ver daarbuiten. De band zorgt met hun mix van rock 'n roll uit de jaren '50 en '60 voor een knallend begin van '3 Voor een Tientje'. Het zal moeilijk zijn stil te blijven staan bij het aanstekelijke enthousiasme van dit gezelschap.

Als tweede band gaat Stax Cats optreden. Deze band, met de geweldige zangeres Lucie Boon- Kruijsse, gaat nummers uit het Stax tijdperk (onder andere Otis redding) vertolken en laat de zaal schudden.

De headliner van de avond is erg speciaal. De band Broadway Brass, bestaande uit negen blazers en een drummer, verzorgt een knallend optreden. Ze zijn op het moment de sensatie in festivalland en spelen op grote festivals zoals De Zwarte Cross, 7th Sunday, Wish Outdoor en Paaspop. De mash ups vliegen je om de oren. Van Justin Bieber naar Snoop Dogg en alles daartussen. Kermis in Son en Breugel zal nooit meer hetzelfde zijn!

De gastheer van de avond is Peter Jansen en dj Sjerruf zorgt voor de verdere muzikale omlijsting.

Tickets à 10 euro zijn verkrijgbaar bij Cafe De Zwaan, Markt 9 en cafetaria Leon Spierings, Nieuwstraat 17 (beide in Son en Breugel) of online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/3vet. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina @3vooreentientjesonenbreugel

Vrijkaarten
MooiSonenBreugel mag drie keer twee vrijkaarten weggeven namens de organisatie. Wil jij deze editie van '3 Voor een Tientje' niet missen, stuur dan (voor maandag 10 juni, 17.00 uur) een email naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en geef aan waarom jij graag in aanmerking komt voor deze vrijkaarten. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en ze worden in de editie van 12 juni vermeld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>