Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c567c6
Foto: John van de Braak

Optreden van het Smartlappenkoor Rawazzi

Het gezellige Smartlappenkoor Rawazzi zorgt op woensdag 19 juni, vanaf 19.30 uur, voor de nodige gezelligheid rondom de kiosk in Son en Breugel. Rawazzi is vooral een gezelligheidskoor dat uit 60 mannelijke en vrouwelijke leden bestaat.

Iedere woensdagavond in de oneven weken repeteert Rawazzi in De Boerderij in Breugel van 19.30 tot 21.30 uur. Rawazzi is een grote 'familie', dat merk je door de gezelligheid die er heerst na de repetitie. Er wordt gezellig gekletst, de nieuwtjes van de laatste weken worden uitgewisseld en wat heel belangrijk is er wordt vooral veel gelachen. Een van de leden wil nog wel eens een mooi muziekje opzetten en dan wordt er zelfs gedanst. Ook de sociale contacten staan hoog in het vaandel bij Rawazzi. Bij leuke gebeurtenissen, maar ook bij ziektes en overlijden wordt uitgebreid bij stil gestaan.

Rawazzi bestaat bijna 20 jaar en er zijn zelfs nog leden bij van het eerste uur. Zij verzorgen regelmatig optredens in verzorgingshuizen en evenementen in de buurt.

Er staat een optreden op de agenda op 10 januari 2020 in Het Vestzaktheater met de bende van Beuving. Zet het alvast in je agenda. De kaarten zijn te koop via www.vestzaktheaterson.nl Dit mag je niet missen.

Ondanks dat het koor 60 leden heeft, zijn zij nog op zoek naar een aantal mannelijke leden. Dus mannen, kom naar de kiosk op 19 juni en kijk en luister naar het gezellige Rawazzi en meld je aan. Misschien heb je al interesse na het lezen van dit verhaal, dan kun je je al eerder aanmelden via de site www.rawazzi.nl of via de mail info@rawazzi.nl

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>