Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 874102
Foto: Wil Feijen

Familiefestival Kuylkamp 'It Giet Oan'

Son en Breugel - De negende editie van het Kuylkamp familiefestival wordt op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni gehouden. Een driedaags all-inclusive festival in Son en Breugel. Waar het hele gezin of vriendengroep welkom is.

Redacteur: Adrie Neervoort

De organisatie is, samen met veel vrijwilligers, druk bezig om het terrein geheel in stijl van het thema in te richten. Geen jaar is hetzelfde bij het Kuylkamp familiefestival. Dit jaar is het thema 'It giet On' terug te vinden op het festivalterrein.

Beleeffestival
Op het terrein, aan De Kuilen is Son en Breugel, zijn de contouren nog niet duidelijk zichtbaar. Medeorganisator Martien Kuypers vertelt en laat enthousiast zien waar en wat er gaat komen. "Het festival is een echt 'beleeffestival'", blijkt uit de uitleg van Martien. De bezoekers worden ieder jaar verrast door de grappen en grollen van de organisatie. "Veel items dagen de bezoekers op een leuke manier uit. Zo kan een cementmolen omgedoopt worden tot een snertmolen, voor een heerlijk bakje soep", aldus de medeorganisator.

Line up
Martien is terughoudend met wat de bezoekers aan zullen treffen op het festival. "We willen onze gasten namelijk graag verrassen." Martien licht nog wel een tipje van de sluier op. "Dit jaar is er weer een fantastische 'line up'." Vanaf vrijdag treden namelijk de volgende bands toe: Plakband, The Blind Ambition, Boulder, Diesel Ducks, Barbabob, Haystack Rock, Cover It, River, Les Suzettes, Chiel & Friends, Absence Without Leave, Next, Monday, Raoul and the Wiseman, Coaltrain, The Torpedo's, Winterbanden, Vur Mekaar, Alive@Nine en verschillende DJ's.

Uniek
Het festival is uniek. Met de opbrengst van vrijdag en zaterdag wordt op zondagmiddag een speciale feestmiddag voor mensen met een beperking gehouden. De opbrengst wordt direct in een goed doel omgezet. Ongeveer 120 mensen met een beperking kunnen dankzij de andere gasten een superdag beleven. Deze andere gasten, zonder beperking, zijn op vrijdag en zaterdag én ook op zondag meer dan welkom.

Laagdrempelig
De organisatie heeft als uitgangspunt een zo laag mogelijke toegangsprijs te hanteren, dat is ook dit jaar weer gelukt. Een compleet verzorgde dag voor 30 euro of een heel weekend voor slechts 50 euro, waarbij de drankjes, eten en een slaapplek zijn inbegrepen. Veel vaste bezoekers weten het jaarlijkse festival inmiddels te vinden. Wil je dit bijzonder festival ook eens meemaken, maar is een weekend te lang voor jou, kom dan vrijdagavond 21 juni een kijkje nemen en betaal slechts 20 euro of kom op zaterdagmiddag 22 juni en betaal slechts 10 euro (all inclusive).

Programmatijden
Vrijdag 21 juni van 19.00 tot 01.00 uur
Zaterdag 22 juni van 10.00 tot 01.00 uur
Zondag 23 juni van 13.00 tot 19.00 uur
Het festivalterrein 'De Kuilen, is geopend van vrijdag 21 juni 18.00 uur tot zondag 19.00 uur.

Voor meer informatie en het programma waar vermeld staat welke bands op welke dag optreden, kijk je op www.kuylkamp.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>