Afbeelding
Foto: Ingezonden

Ongelofelijke fietsvakantie van PVGE-fietsclub

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - De PVGE-fietsclub heeft van dinsdag 25 tot donderdag 27 juni weer zijn fietsdriedaagse gehouden, dit keer in Putten en omgeving. Het was de twaalfde fietsdriedaagse sinds de start in 2008.

Alles zat mee: het verblijf in een prima hotel, waar het, op het terras gelegen aan het water, heerlijk vertoeven was na afloop van de fietstochten. Het weer liet zich van de beste kant zien, al was het wel een beetje warm op de eerste dag. In totaal werd over drie dagen ruim 120 km gefietst. De aankomst dag begon met koffie en gebak, om daarna te starten met de eerste fietstocht naar Garderen bij een temperatuur van 32 graden. Er werd voor de verkeersveiligheid in twee groepen gefietst. 's Avonds werd gezellig gedineerd en verbleef men daarna tot in de late uurtjes op het terras aan het water van het Veluwemeer.

Op de tweede dag ging de tocht om het Veluwemeer, om halverwege in Harderwijk uitgebreid te lunchen. Het was een fietstocht waar bos en water elkaar afwisselden. Tenslotte fietste men de derde dag naar Elspeet via een prachtig heidegebied. Om circa 16.00 uur vertrokken de deelnemers met een zeer goed gevoel weer huiswaarts. Kortom het was voor eenieder een pracht fietsvakantie.