Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8c03b6
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Aletta Smits over het Puberbrein; 10 september aftrap oudercafé

In september trapt het Oudercafé in Son en Breugel het nieuwe schooljaar af met een bekende spreker: Aletta Smits. Voor het Oudercafé slaan bibliotheek Dommeldal, Korein Kinderplein, LEVgroep, GGD Brabant-Zuidoost en het CMD komend jaar de handen ineen.

Komend schooljaar staan er vier avonden over opvoeden op het programma. Op elke Oudercafé-avond is een spreker/spreekster te gast die meer weet over een specifiek thema. Ouders en opvoeders van kinderen tussen (±) 8 en 16 jaar zijn daarbij welkom, niet alleen om te luisteren en vragen te stellen, maar ook om met elkaar op een informele manier, in gesprek te gaan over het opvoed-onderwerp van die avond.

Het puberbrein
Op dinsdagavond 10 september, bij de aanvang van het nieuwe schooljaar, begint het oudercafé met een actueel thema en een bijzondere gast. Psycholoog, ICT-deskundige en schrijfster Aletta Smits weet alles van het puberbrein. Zij schreef er een boek over en vertelt er met plezier en met veel kennis over. De schrijfster en het boek zijn dan ook al bekend bij veel ouders. Vanwege de te verwachten drukte is de grote zaal van het Vestzak gereserveerd. Over de details van deze lezing volgt binnenkort meer. Maar nu al zijn kaartjes zijn te koop. Dat kan online via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op de activiteitenagenda. Een kaartje kost € 5,00 (incl. koffie/thee). Bibliotheekleden krijgen € 2,00 korting. En Korein-leden krijgen dezelfde korting, op vertoon van het ouderportaal.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>