Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Winkel en Winactie centrum Son en Breugel groot succes

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september vond de 'Winkel en Winactie in het centrum van Son en Breugel plaats. Bij een aankoop van een bedrag groter dan €12,50 konden klanten in meer dan twintig winkels in het centrum meedoen met de loterij.

Na aankoop konden zij hun gegevens achterlaten op een formuliertje. Deze konden zijzelf of door de winkelier in een box laten stoppen. De actie kostte niets. De klant maakte kans op hele mooie prijzen, waaronder veel waardebonnen, een nougatine ijstaart en de hoofdprijs een damesfiets van Cortina. Deze fietst is dit jaar ook nog tot fiets van het jaar is gekozen. De hoofdprijs werd mogelijk gemaakt door de Ondernemers Vereniging Son en Breugel (OVSB).

De Winkel en Winactie van de winkeliers in het centrum van Son en Breugel was een groot succes, honderden formuliertjes werden ingeleverd. Deze week worden uit de honderden inzendingen een aantal gelukkigen getrokken die straks, naast hun aankoop, ook nog een mooie prijs kunnen verwachten.

Woensdag 25 september staan de namen van alle winnaars in DeMooiSonenBreugelKrant, misschien staat uw naam daar ook wel bij. Als u aankopen doet in het centrum van Son en Breugel bent u natuurlijk altijd al een winnaar. Een mooi aanbod, met een ongekende service en scherpe prijzen, in een centrum waar parkeren nog gratis is en de horeca u na het winkelen graag verwelkomt voor een hapje en een drankje.