Leden van Vocal Group Perfect
Leden van Vocal Group Perfect Foto: Corne van Kruijsdijk

Vocal Group Perfect Sound op Sonse kiosk

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De lange reeks kioskoptredens voor dit seizoen wordt zondag 22 september afgesloten met een optreden van de zanggroep Perfect Sound. Het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Het optreden gaat uiteraard alleen door bij goede weersomstandigheden.

Vocal Group Perfect Sound is sinds 1986 actief in Valkenswaard. De groep telt momenteel zo'n veertig zangers en zangeressen. De keuze van de muziek is vooral Engelstalige lichte muziek. Denk hierbij aan popsongs, jazzy-nummers en musicalmuziek. Deels wordt a capella gezongen, deels met piano en/of combo.

De groep repeteert serieus onder leiding van de Breugelse dirigent Hans Rooijakkers en vaste pianiste Yvonne Klaassen. Na de repetitie is er de nodige tijd voor gezelligheid. Door de jaren heen heeft Perfect Sound voortdurend aan de weg getimmerd. Regelmatig doet het koor mee aan nationale en internationale korenfestivals. Tijdens Valkenswaardse culturele evenementen laat Perfect Sound graag van zich horen. Eens in de twee à drie jaar organiseert Perfect Sound, eventueel samen met een ander gezelschap, een avondvullend programma in Valkenswaard. Zingen bij Perfect Sound is een mix van gezelligheid en serieus bezig zijn met muziek.