Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: d91341
Foto: Wil Feijen
sport

Unieke samenwerking HOi-Huis – HTC Son meisjes B1

Son en Breugel - Ooit van een 'tech pitches' gehoord? Dit is een kleine hockeymat, kunstgrasveldje van 2x2 meter dat je makkelijk kunt oppakken en uitrollen. Op de mat staan lijnpatronen. Het is een hulpmiddel om zelf, wanneer je maar wilt, met stick en bal de techniek van hockey en voetenwerk te oefenen.

Tijdens een teamweekend aan het begin van het seizoen gaven de meiden van B1 aan dat ze dit jaar graag hun techniek wilden verbeteren. De coaches pakten dit verzoek meteen op en ontdekten de tech pitch. De commerciële versie was (te) duur, de meiden moeten het zelf betalen. De samenwerking met het HOi-Huis werd gezocht. Met de vrachtwagen en senioren van het HOi-Huis werden kunstgras coupons in het noorden van het land opgehaald.

Voor het lijnenspel op de matjes ontwierp het HOi-Huis een houten mal. Een knap stukje werk dat vooral op precisie kwam. Met spuitbussen maakten de senioren, geholpen door de coaches en een aantal ouders, het lijnenspel op de matten. Het HOi-Huis beschikt over voldoende opslagruimte waardoor de matjes konden blijven liggen om te drogen. Zondag 6 oktober kregen de meiden tijdens een feestelijk samenzijn de tech pitches uitgereikt door John Hermes van het HOi-Huis. Prachtige samenwerking. De meiden kunnen aan het oefenen thuis, leerzaam maar vooral leuk.

HTC Son Meisjes B1 bedankt het HOi-Huis voor het maken van de kunstgras oefenveldjes.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>