Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9f89ee
Foto: Ingezonden
Activiteit

IVN Stiltewandeling in het Vresselse bos

Son en Breugel - IVN Son en Breugel houdt op zondag 20 oktober vanaf 17.00 uur een stiltewandeling in het gebied rond het Vresselse bos. Startpunt is de parkeerplaats tegenover de Vresselse Hut.

Men leeft vaak in een drukke wereld, waarin men - zeker tegenwoordig - veel moet praten, communiceren, whatsappen, facebooken, noem maar op. En zelfs als je dan een keer naar het bos gaat om te wandelen, al is het met een IVN-wandeling, dan nog wordt er vaak vooral veel bijgekletst en wordt er uitleg gegeven over wat je allemaal kunt zien en soms kunt horen.

Bij deze wandeling wil IVN Son en Breugel nu eens proberen om de aandacht te verleggen van het denken en het praten naar het waarnemen zelf. Onder andere het luisteren naar de geluiden in het bos, geluiden van jezelf, het voelen van de wind en de grond en het ruiken van alle geuren in het bos. Om de zintuigen voldoende de ruimte te geven wordt er ook rustig gewandeld.

En natuurlijk, als je toch iets wilt weten of als er echt iets heel bijzonders te horen of te zien is, dan is er altijd de gelegenheid om die waarneming te delen.

De wandeling begint stipt om 17.00 uur bij de parkeerplaats tegenover de Vresselse hut (bij het insectenhotel), Vresselseweg 33 Sint-Oedenrode. De verwachting is dat men rond of net na zonsondergang weer terug is. Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee. Meer informatie en/of aanmelden (niet verplicht, wel gewenst) wandelen@ivn-senb.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>