Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 6fda31
Foto: Ingezonden
carnaval

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Son en Breugel - Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, zoals gebruikelijk in deze periode van het jaar is de prinsencommissie van CV De Krutjesrapers al volop bezig met het nieuwe seizoen. Carnaval 2020 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal en de bekendmaking van de nieuwe prins. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u vast een beetje op weg te helpen krijgt u natuurlijk weer vier aanwijzingen.

De aanwijzingen komen in deze krant, maar ook in de vorm van de wereldberoemde filmpjes op de website en social media. Het aandachtig bestuderen van deze filmpjes levert u misschien wel een extra aanwijzing op.

De eerste drie aanwijzingen zijn 'Krutjesgat, we hebben een probleem!', 'Daar kan hij nog jaren mee.' En 'Het kan hem niet droog genoeg zijn'. En volgt u ook alle afleveringen van Krutjesgatse Prinsentijden? Deze week de laatste aanwijzing die u ongetwijfeld naar de juiste prins leidt. Of toch niet?

Het 11-11-bal is op zaterdag 9 november in de grote zaal van onze hofleverancier Café-Restaurant De Zwaan. Voor meer informatie en aanwijzingen volg de komende weken nog de filmpjes die te vinden zijn op www.dekrutjesrapers.nl, de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV De Krutjesrapers.

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie 'Prins Carnaval 2020' wordt dan kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te sturen door een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel. Schrijf op de voorzijde van de envelop 'Prins Carnaval 2020'. Per persoon kan maximaal 1 naam van een mogelijke prins worden ingestuurd. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 9 november om 11.11 uur stipt. Of een e-mail te sturen met als onderwerp 'Prins Carnaval 2020' onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 9 november om 11:11uur stipt.

Aanwijzing 4 luidt als volgt: 'De witte knol'.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>