Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 394084
Foto: Pixabay.com
Kerst

Zit jij dit jaar aan een KerstTafel?

Son en Breugel - Over zeven weken is het alweer Kerst. Voor de meeste mensen het ultieme moment van huiselijkheid en 'samen zijn'. Als je alleen bent, kunnen juist die dagen niet leuk zijn. De KerstTafel maakt daarin het verschil. Iedereen die geraakt is door dit idee kan meedoen.

De KerstTafel is eigenlijk een heel simpel idee om mensen met Kerst bij elkaar te brengen. Mensen die met Kerst alleen zijn én het leuk vinden dat wel samen met anderen te vieren. En mensen die het leuk vinden deze dagen een paar anderen bij hun thuis uit te nodigen. Een moment dat het verschil kan maken voor de gast én de mensen die je uitnodigen.

Vorig jaar was het de eerste keer voor de KerstTafel in Son en Breugel. In drie huizen schoven in totaal twaalf mensen aan om samen met de bewoners een kerstmaaltijd te delen.

Lijkt de KerstTafel je wat? Als gast of om mensen uit te nodigen (gasttafel)? Mail dan naar kersttafel@gmail.com of bel 06-12296611. De komende weken kun je een vrijwilliger van de Kerstafel op donder- of zaterdag op het Raadhuisplein tegenkomen. Op verschillende plekken in Son en Breugel vind je folders en posters van de KerstTafel.

Voor de mensen die anderen willen uitnodigen: zoals al eerder gezegd, het idee is simpel. De tafel is op Kerstavond of één van de Kerstdagen en kan een diner of lunch zijn. Het aantal gasten dat je uitnodigt maakt niet uit. Het gaat erom dat het past aan jouw tafel. Kook lekker en vanuit je hart. Je nodigt zelf mensen uit of een vrijwilliger kan je hierbij helpen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>