Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r.: De bestuursleden Toon Merks,  Hanita van der Heijden, Niek van Stipdonk en Kees Rombouts   | Fotonummer: 818eae
V.l.n.r.: De bestuursleden Toon Merks, Hanita van der Heijden, Niek van Stipdonk en Kees Rombouts (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

EHBO Son en Breugel dankt haar sponsoren

Son en Breugel - Zonder steun geen bestaan! Dat geldt zeker ook voor EHBO-vereniging Son en Breugel. De vereniging heeft als doel personen op te leiden tot gediplomeerd EHBO-er. Op 7 januari 2020 starten zij weer met een nieuwe cursus basisdiploma EHBO, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Om te zorgen dat de leden met hun kennis en kunde bij de tijd blijven, wordt er maandelijks geoefend. Daarnaast ondersteunen ze evenementen en activiteiten. Dat loopt uiteen Operation Market Garden tot aan de intocht van Sinterklaas. Voor de inzet bij deze evenementen is een goede uitrusting voor de EHBO-ers van groot belang.

Met behulp van giften heeft EHBO-vereniging Son en Breugel een nieuw AED-toestel kunnen aanschaffen. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een belangrijk hulpmiddel bij een reanimatie. De leden zijn de Rabobank en Scouting Margaretha Sinclair dan ook erg dankbaar voor hun ondersteuning. Maar ook de andere bedrijven, zoals Jumbo en PuurBrabant, hebben de activiteiten van de vereniging ondersteund. Al deze bijdragen maken een gezond verenigingsleven mogelijk.EHBO-vereniging Son en Breugel wil via deze weg al haar sponsoren van harte bedanken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>