Afbeelding
Foto: Ingezonden

Succesvolle verkoop chocoladeletters voor Stichting Neurofibromatose

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Agora Club De Kempen doneert zevenduizend euro aan Stichting Neurofibromatose (www.stichtingneurofibromatose.nl). Door een recordverkoop van overheerlijke chocoladeletters, heeft Agora Club De Kempen een prachtige cheque kunnen overhandigen aan deze stichting.

Wat is Agora Club De Kempen?
Agora Club De Kempen is een enthousiaste club dames die 'vriendschap' en 'tolerantie' hoog in het vaandel heeft. Zij zetten zich in voor goede doelen.

Wat is Neurofibromatose (NF)?
Neurofibromatose is een huid- en zenuwziekte, waarbij kleine en grote tumoren op en onder de huid groeien. Deze kunnen onder andere verminkingen, blindheid, botvergroeiingen en kanker veroorzaken. Daarnaast komen nog veel andere problemen voor zoals verstandelijke beperking, autisme, epilepsie, depressiviteit en leerachterstanden. NF is nog niet te genezen. Er wordt momenteel onderzoek gedaan voor behandeling en mogelijke genezing in het Erasmus MC.

De donatie wordt rechtstreeks ingezet voor een onderzoek dat nu loopt wat hopelijk een positieve doorbraak geeft. Heel erg bedankt aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze geweldige prestatie.

Tevens is bij ons bekend dat Ladies Circle Son en Breugel voor hetzelfde doel ook een succesvolle actie heeft gehad.

Let's beat NF
Indien u de actie heeft gemist en nog graag een donatie wilt doen, kunt u altijd contact opnemen met de serviceclub agoraclubdekempen@gmail.com.