Logo mooisonenbreugel.nl
Eigenaar Arjen Brand zit op een van de toestellen   | Fotonummer: a1cd74
Eigenaar Arjen Brand zit op een van de toestellen (Foto: Wil Feijen)
sport

Sonsport lanceert revolutionaire training

Son en Breugel - Onder de noemer 'e-GYM' is de leukste familiesportschool van onze gemeente binnenkort ook de meest vooruitstrevende sportschool. Fit in slechts twee keer dertig minuten per week lijkt een sprookje, maar door slim gebruik te maken van technologie wordt het komend jaar werkelijkheid aan de Rooijseweg 5. Dit behoorlijk unieke trainingsconcept wordt door de eigenaren Arjen Brand en Danny Aarts begin januari 2020 geïntroduceerd.

Redacteur: Ivo van Hoek
Fotograaf: Wil Feijen

Op basis van de exclusieve inzet van een aantal nieuwe, volautomatische toestellen kun je heel het lichaam slim trainen. Vooral het verbluffend snelle trainingsresultaat ten opzichte van conventionele fitnesstoestellen is daarbij opvallend.

Trainingsinstructies
"Door deze hightech toestellen kun je alle grote spiergroepen van het lichaam heel efficiënt trainen", vertelt projectleider Nick Adriaans. "Onze e-GYM-coaches starten met een persoonlijk intakegesprek, waarbij er tevens een krachtmeting plaatsvindt. Verder worden al je persoonlijke gegevens verwerkt. Zaken zoals leeftijd, lengte, geslacht, zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband." Tijdens de training krijg je via een touchdisplay de trainingsinstructies om blessures of een verkeerde uitvoering te voorkomen. Je traint snel, veilig en heel eenvoudig.

De sleutel
Het geheim schuilt hem vooral in een mix van korte, maar zeer intensieve trainingsvormen, gekoppeld aan de achterliggende slimme software, die zich aanpast aan de specifieke sporter. De oefeningen zijn gericht op spierkracht. Spieropbouw is namelijk de sleutel tot een sterk en slank lichaam. Verder helpen je spieren bij een betere houding, beschermen ze de gewrichten en laten je beter functioneren bij dagelijkse bezigheden.

Scherp aanbod
Eigenaar Arjen Brand licht toe: "Voorafgaand aan de introductie in januari krijgen de huidige Sonsport-leden deze maand een scherp aanbod om kennis te maken met deze resultaatgerichte trainingsvorm. Vooral onze oudere en/of werkende leden die relatief weinig tijd hebben om te trainen, zullen gecharmeerd zijn van deze aanbieding. Daarbij kunnen onze leden kiezen om levenslang of gedurende een bepaalde periode binnen onze e-GYM-cirkel te trainen. Hiervoor zijn we momenteel onze eerste verdieping grondig aan het verbouwen. Het exclusieve karakter zal naast een luxe fitnessruimte bestaan uit een app waarop je real-time al je sportieve progressie kunt inzien."

Kennismaken
De eerste honderd leden kunnen nu voor 160 euro (normaal 249 euro) onbeperkt hiervan gebruik gaan maken. Bij twijfel is er een alternatief waarmee je nu voor 12,50 euro in plaats van 14,50 euro per maand kunt kennismaken met deze manier van sporten.

Uitdagingen
Zo wil deze jonge ondernemer zich graag constant onderscheiden met een verfrissend en vernieuwend aanbod voor zijn veeleisende klanten. Naast het grootste aanbod groepslessen onderscheidt de sportschool zich vooral door haar leden pro-actief en structureel te helpen met goede voornemens. Jaarlijks vindt er de Afval Challenge plaats, waarin in groepsverband de strijd wordt aangegaan met overgewicht. Verder is Body Support een nieuw initiatief op dat vlak, waarmee je via een app gecontroleerd kunt afvallen. Al meerdere jaren kunnen de Sonsport-leden op basis van de Powerslim en/of Bodysupport-methode actief hun gewicht verminderen.

Informatie
Wil je ongedwongen kennismaken met bovenstaande activiteiten of gewoon een keertje de gezellige en sportieve sfeer proeven? Loop gerust even binnen of surf naar www.sonsport.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>