Logo mooisonenbreugel.nl
The Vitals verzorgen de muziek tijdens Gewoon Dansen   | Fotonummer: 275e40
The Vitals verzorgen de muziek tijdens Gewoon Dansen (Foto: Ingezonden)
Activiteit

'Gewoon Dansen' met livemuziek

Son en Breugel - Wegens het succes van de voorgaande twee edities, vindt zondag 12 januari de derde editie van 'Gewoon Dansen' plaats. Gewoon Dansen is een ouderwets gezellig dans- en muziekevenement, waar je kunt luisteren, meezingen én je voeten van de vloer mag gooien.

Ria van Raalten: "We doen het deze keer op zondagmiddag. De twee voorgaande edities waren op respectievelijk een zaterdag- en vrijdagavond. Dit keer kiezen we bewust voor een middag. We denken hiermee ook nog andere inwoners te bereiken, omdat zij dit tijdstip prettiger vinden dan de avond." Voor deze derde editie is wederom de muzikale formatie 'The Vitals' aangetrokken. Zij hebben ook tijdens de tweede editie de muziek verzorgd en dat was een reden om ze nogmaals te programmeren. Zij brengen de hele avond 'Sixties & More' nummers ten gehore brengen met als doel een gezellige middag te creëren waar geluisterd, meegezongen en zelfs gedanst kan en mag worden.

Deze editie van Gewoon Dansen vindt plaats op zondag 12 januari van 13.00 tot 17.00 uur in het Vestzaktheater. De toegang is deze keer gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria van Raalten-Hölscher via 06-25329668 of ria.van.raalten@gmail.com.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>