Logo mooisonenbreugel.nl
Frits Helders heft het glas op het nieuwe jaar   | Fotonummer: 3f1d1b
Frits Helders heft het glas op het nieuwe jaar (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

HOi-huis luidt nieuwjaar in

Son en Breugel - Op de nieuwjaarsreceptie werden donderdag 9 januari door de leden van het HOi-huis vele handen geschud en de nodige nieuwjaarswensen uitgesproken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het nieuwe jaar ingeluid.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Voorzitter Frits Helders maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen toe te spreken in zijn nieuwjaarsspeech. "Onze leden hebben afgelopen jaar weer veel voor elkaar gekregen. We hebben er op dit moment ruim driehonderd. Zij komen hier samen voor hun hobby of om gezellig koffie te drinken. Maar er wordt ook gewerkt aan opdrachten, die tot volle tevredenheid van de opdrachtgever worden uitgevoerd", blikte Frits terug op 2019. "Een van de hoogtepunten was toch wel het kunstwerk 'De Dakota', dat ontworpen is door Martien Leenders. Hij heeft met hulp van een aantal leden het kunstwerk gemaakt en ervoor gezorgd dat het pronkstuk langs de A50 werd geplaatst tijdens Remember September."

Voor elkaar
Verder benadrukte Frits dat vrijwilligers van het HOi-Huis veel voor elkaar doen en voor de gemeenschap. Voorbeeld hiervan is onder andere dat vrijwilligers aan de hand van foto's twee herdenkingstekens hebben gemaakt die in september 2019 aan de voormalige begraafplaats aan de Waterhoef zijn onthuld. Uiteraard werd ook de groep beheerders genoemd die dagelijks ervoor zorgen dat leden terechtkunnen in het HOi-huis. In de groep is nog plaats voor nieuwe beheerders. "Meld je gerust aan", aldus Frits.

Tevens werd het 'genderneutrale toilet' aangestipt in de terugblik. "We zijn enorm trots op het eindresultaat. We hebben dit met elkaar gerealiseerd. Mede door de gulle bijdrage van een aantal anonieme gevers en de contributie, kunnen we mooie dingen verwezenlijken die anders niet uitgevoerd kunnen worden. Het HOi-huis heeft afgelopen jaar ook deelgenomen aan de Rabobank ClubSupportactie. Dit jaar heeft deze actie weer een mooie bijdrage opgeleverd, waarvoor onze dank aan de stemmers", aldus Frits.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>