Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 6f75fa
Foto: Ingezonden
sport

Vier prijzen danswedstrijd voor DéDé Dance

Son en Breugel - De vier Démo Teams van DéDé Dance sleepten zondag 26 januari maar liefst vier prijzen binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event in Theater De Schalm in Veldhoven. Tijdens deze danswedstrijd deden ongeveer honderd dansgroepen mee die het tegen elkaar opnamen in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op onder andere choreografie, techniek en presentatie.

Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de vier Démo Teams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hieraan mee en uiteindelijk bleven er vier groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance. Beek en Donk, Bladel, Deurne, Duizel, Eersel, Eindhoven, Heeze, Helmond, Maasbree, Nederweert, Nuenen, Reusel, Riethoven, Son en Breugel, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven en Weert zijn allemaal vertegenwoordigd in de Démo Teams. Ze trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démo Team-trainingen. Er is zelfs een hele trainingsdag geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Uitslag
Démo Team 1: derde plaats (categorie 2)
Démo Team 2: eerste plaats (categorie 2)
Démo Team 3: tweede plaats (categorie 4)
Démo Team 4: eerste plaats (categorie 4)

Er staan voor de Démo Teams nog twee overige wedstrijden op de planning evenals een hele hoop aanvragen voor optredens in Brabant! Wie weet zie je ze binnenkort dus voorbijkomen met een knallend optreden.

Wil je meer info over DéDé Dance of de Démo Teams? Kijk dan op www.dededance.nl of bel met het hoofdkantoor in Veldhoven; 040-2544052.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>