Logo mooisonenbreugel.nl
Els van der Horst   | Fotonummer: ce38af
Els van der Horst (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Lezing slaapproblemen goed bezocht

Son en Breugel - In De Bongerd werd afgelopen week een lezing gehouden over slaapproblemen, georganiseerd door Vrouwenvereniging Scala, voor leden en niet leden. Deze avond werd gepresenteerd door somnoloog en klinisch neuropsycholoog i.o. Els van der Horst.

Voor deze avond had Els speciaal een presentatie samengesteld, omdat ze normaal gesproken uitsluitend lezingen geeft voor behandelaars. Het was beslist geen slaapverwekkende lezing. Het was vlotte en doeltreffende lezing waar het publiek bij werd betrokken.

Er werden door haar adviezen aangedragen, zodat 's nachts schaapjes tellen verleden tijd gaat worden. Het is nu aan de mensen zelf om er wat mee te doen zodat, zoals Els het mooi zegt, ook die schaapjes 's nachts weer kunnen slapen! Veel bezoekers hebben haar na afloop een compliment gegeven over haar manier van presenteren met, fijne bijkomstigheid, een prettige stem.

De volgende activiteit voor de leden van Scala is een kaartmiddag met de onderdelen bridge, rikken, jokeren en kezen. Deze wordt gehouden op donderdagmiddag 20 februari in Feestcafé De Bongerd. Kijk voor meer informatie op www.scalabreugel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>