Afbeelding
Foto: Ingezonden

Jeugdcarnaval Tienertent

Algemeen carnaval

Son en Breugel - Het is bijna carnaval en de organisatie van Jeugdcarnaval Tienertent is de laatste puntjes op de i aan het zetten om er weer een fantastisch carnaval van te maken. Dit jaar staat de tent alweer voor het vijfde jaar op het Oranjeveld. Dat wordt dit jaar met iets extra's gevierd.

Wil jij weten wat? Kom dan gezellig zaterdagavond 22 februari carnaval vieren in de Jeugdcarnaval Tienertent op het Oranjeveld. Het feest gaat om 19.30 uur van start. De entreekosten bedragen 6 euro per avond. De organisatie weet zeker dat het alle avonden kei-gezellig wordt en daarom is het slim om nu al een passe-partout te bestellen. Deze zijn in de voorverkoop voor 20 euro te bestellen via: info@jeugdcarnavalsonenbreugel.nl.

Koop jij je passe-partout op zaterdagavond in de tent, dan betaal je 24 euro voor alle avonden. Passe-partouts die in de voorverkoop besteld zijn, zijn op vrijdag 21 februari tussen 13.00 en 19.00 uur en zaterdag 22 februari tussen 10.00 en 12.00 uur in de tent af te halen. Graag contant betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.

In de tent wordt geen alcohol geschonken. Er is volop fris, friet, snacks en andere versnaperingen te verkrijgen voor munten die 1,25 euro per stuk kosten, contant betalen. Je bent welkom vanaf de middelbare schoolleeftijd. Om dit te hanteren vraagt de organisatie of je je schoolpasje of ID mee wilt nemen. Zonder het bewijs, is er er helaas geen entree. Natuurlijk kom je verkleed, het is tenslotte carnaval.

Mocht jij of je ouders nog meer willen weten, dan kun je contact opnemen met info@jeugdcarnavalsonenbreugel.nl of www.jeugdcarnavalsenb.nl.

Dit jaar is de tent voor het eerst ook op maandagmiddag geopend van 14.00 tot 17.00 voor basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers. Voor elk kind is een gratis snoepzak geregeld. Toegang tot deze middag bedraagt 2 euro. Deze middag is alcohol- en rookvrij.

De organisatie is helaas niet in de gelegenheid om al deze kinderen in het oog te houden en verzoekt u daarom vriendelijk om zelf met uw kind aanwezig te zijn of een andere volwassene gezellig mee te laten gaan. Deze middag kan er gedanst, gehost en gesprongen worden met DJ NOUD.

De organisatie hoopt natuurlijk op een massale opkomst, zodat er een onvergetelijk carnaval van gemaakt kan worden.