Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 88467c
Foto: Ingezonden
Muziek

Oproep muzikanten voor de Lazy Sonnie Song Night

Son en Breugel - Lazy Sonnie Afternoon heeft tot doel een breed publiek akoestische live roots muziek te laten beleven. Het biedt hiervoor maandelijks een podium aan gevestigde internationale en nationale artiesten en aan opkomende talenten. In verband met de grote belangstelling van zowel liefhebbers als muzikanten zijn zij gestart met de Lazy Sonnie Song Night. Vanwege het grote succes van twee vorige edities krijgt deze avond in 2020 een vervolg.

Op zaterdagavond 9 mei is het zover: tussen 21.00 en 23.30 uur treden maar liefst 12 acts op. In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. In principe akoestisch versterkt. Er staan microfoons klaar en er liggen DI's voor de instrumenten. Er staat tevens een kleine backline klaar.

De spelregels
- Iedere act speelt twee nummers
- Er is een strak schema: geen soundcheck, inpluggen en spelen. Artiesten moeten klaar staan volgens een gedetailleerd draaiboek
- Er is een 'Green Room' voor de artiesten om zich voor te bereiden, te stemmen etc.
- Artiesten ontvangen per persoon consumptiebonnen en de oneindige waardering van het hopelijk talrijke Sonse publiek

Waar
- Kapelzaal van de Sonnerie

Datum
- Zaterdag 9 mei inloop 20.00 uur, aanvang 21.00 uur

De organisatie nodigt iedere muzikant uit om zich (voor eind maart) aan te melden via info@lazysonnieafternoon.nl. Doe dat zo snel mogelijk, want vol is vol. Er wordt uitgekeken naar een prachtige avond.

Lazy Sonnie Festival 5 juli
Het Lazy Sonnie Festival in de voortuin van La Sonnerie is niet meer weg te denken uit het muziekaanbod in Son en Breugel. Noteer daarom alvast zondag 5 juli in je agenda. Er zijn vijf fantastische bands vastgelegd. Meer info over de line up kunt u lezen op www.lazysonnieafternon.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>