Logo mooisonenbreugel.nl
Michèle van Rooy Ondernemer van het Jaar 2019 Son en Breugel   | Fotonummer: 9982b8
Michèle van Rooy Ondernemer van het Jaar 2019 Son en Breugel (Foto: Wil Feijen)
Ondernemer van het Jaar

Een terugblik met Michèle van Rooij, 'Ondernemer van het Jaar 2019 Son en Breugel'

Son en Breugel - De eigenaresse van Visage & More kijkt terug op een mooie Ondernemersavond die op 1 februari werd gehouden. Tijdens deze avond nam zij in de sfeervol ingerichte feesttent de onderscheiding 'Ondernemer van het Jaar 2019 Son en Breugel' in ontvangst. Behalve de onderscheiding en de bloemen waren er ook veel felicitaties van collega-ondernemers.

Redacteur: Emmy Grit

Michèle is er nog beduusd van: "Ik heb heel veel bloemen, kaarten en felicitaties ontvangen; de zaak staat er vol mee. Mensen die mij op straat tegenkomen, spreken mij aan omdat ze het mooie nieuws afgelopen week in jullie krant hebben gelezen", vertelt Michèle trots. De prijs die Michèle overhandigd kreeg door Bert-Jan van Dinter staat inmiddels te pronken in de etalage van haar salon aan de Nieuwstraat.

Verhuizing
Nadat Michèle gedurende twintig jaar haar schoonheidssalon Le Visage aan huis had gehad, was het tijd voor de volgende stap. "In de Nieuwstraat kwam een winkelpand leeg, waar ik wel belangstelling voor had. De locatie was perfect, alleen het pand was veel te groot", vertelt Michèle. "Maar nadat ik andere pandjes in Son en Breugel had bekeken, wist ik zeker dat het pand in de Nieuwstraat mijn nieuwe bestemming zou worden."

Verbinden
In het verleden heeft Michèle workshops bijgewoond waar het thema 'verbinden' centraal stond. "Ik wilde graag samenwerken met collega's die een toegevoegde waarde zouden zijn voor mijn salon. Ik heb een plan opgesteld en naarmate de tijd vorderde, wist ik dat we het grote pand moesten opdelen in kleinere ruimtes, zodat er voor andere ondernemers ruimte zou ontstaan.

Crowdfunding
"Nadat ik de plannen bij de bank had voorgelegd, werd er een crowdfunding opgestart. Al snel waren er mensen die mijn plannen steunden, waardoor het financieel plaatje rondkwam", licht Michèle toe. "In hetzelfde pand kun je terecht voor beauty treatments, visagie, permanente make-up, huidtherapie, diëtistenpraktijk, tandprothetiek en voetreflextherapie. Samen vullen we elkaar goed aan en ieder kan in zijn eigen ruimte klanten ontvangen."

Koffiehoek
Naast de genoemde ondernemers die in hetzelfde pand zitten, heeft Michèle ook een koffiehoekje in het winkelpand gecreëerd, waar gasten kunnen genieten van heerlijke koffie, thee en eventueel iets lekkers erbij. "De koffiehoek is niet alleen voor onze klanten, iedereen kan binnenlopen. Behalve het gewone gebak, kunnen onze klanten ook glutenvrije, lactosevrije en vegan-gebakjes bestellen.

Speciale aanbieding
Voor bestaande en nieuwe klanten heeft Michèle een speciale aanbieding: zoek de advertentie elders in deze krant op, knip de bon uit en kom naar de winkel.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>