Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 763c70
Foto: WIL FEIJEN
Foto's carnaval

Carnaval een feest voor iedereen in Berkenstaete

Son en Breugel  - Carnaval is een feest van samenhorigheid en verbroedering. Dat weten de carnavalsvierders al jaren, maar dit gegeven is de laatste week landelijk nieuws. In Son en Breugel zorgen verschillende verenigingen er al jaren voor dat carnaval een feest is voor iedereen. Een mooi voorbeeld daarvan is carnaval in woon-zorgcomplex Berkenstaete.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Traditiegetrouw bracht een aantal verenigingen op de donderdagavond voor carnaval een bezoek aan Berkenstaete. In een mooi versierde Atrium van Berkenstaete, aan de Bontstraat, begon donderdag 20 februari het carnavalsfeest. De bewoners en hun gasten, sommigen uitbundig verkleed de ander wat bescheidener, waren klaar voor een feestavond. Nadat de ‘toiletdames’ van Berkenstaete de aanwezigen welkom hadden geheten en nog wat toiletwijsheden hadden gedeeld, nam spreekstalmeester Mieske Merks de microfoon over. Al vanaf het begin was duidelijk dat Mieske zin had in een feestje.

Optredens
Wat volgde was een avond vol muzikale verrassingen. Die samen met een hapje en een drankje voor zichtbaar veel plezier en gezelligheid zorgden. Er waren optredens van Wa’n Klank, De Bloaskaken, Rawazzi, de Dansgarde van de Prins en Reload de twee dansgroepen van de CV De Dommelsoppers.

Loterij
In een mooie samenwerking met Prins Bas van Krutjesgat, zijn Raad van Elf, het boerenbruidspaar Frans en Ank Lathouwers en veel vrijwilligers werd het weer een hele leuke carnavalsavond. Met ook nog een loterij met mooie prijzen en een opbrengst van 148 euro voor de dagbesteding van Berkenstaete.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>