Logo mooisonenbreugel.nl
funkey   | Fotonummer: 2bd0e4
funkey (Foto: KNHB/Koen Suyk)
sport

Rabobank Funkey hockey van start HTC Hockey

Son en Breugel - Is uw kind 4 of 5 jaar en vindt uw kind het leuk om samen op het hockeyveld spelletjes te spelen én te leren hockeyen? Bij Funkey Hockey staat het plezier in bewegen voorop.

Funkey is een actieve manier van bewegen en heeft als doel kinderen van 4 en 5 jaar op een leuke manier kennis te laten maken met hockey. Tijdens de speltrainingen komen kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4 en 5-jarigen.

Op deze manier leren kinderen op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen en teamsport. Funkey hockey wordt door ervaren trainers gegeven op de hockeyvelden van HTC Son. De opzet van de trainingen is dat kinderen samen plezier hebben en samen spelenderwijs goed leren bewegen. Dit doel is terug te vinden in de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY. Funkey-hockey is een mooie opstap voor het ‘echte’ hockey waarin je vanaf 6 jaar kan instromen.

Gratis maand speltrainingen
De Funkey speltrainingen gaan van start op woensdagmiddag 11 maart van 16.15 tot 17.00 uur op de hockeyvelden van HTC Son. Bij HTC mag mag je geheel vrijblijvend een maand gratis meedoen om zelf te ervaren hoe leuk Funkey-hockey is!

Alle jongens en meisjes van 4 en 5 jaar - dus ook broertjes, zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes, buurmeisjes en buurjongetjes - zijn van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan door een mail door een mail te sturen aan funkey@htcson.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>