Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: ecd8aa
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Verrassing voor personeel en bewoners Berkenstaete

Son en Breugel - Vele mooie initiatieven zijn al ontstaan de afgelopen weken. Tekeningen en briefjes worden gemaakt door basisschoolleerlingen en worden bij onder andere de bewoners van Woonzorgcentrum Berkenstaete in de brievenbus gedaan of afgegeven.

Vrijdag 20 maart werden er nog bloemen en planten uitgedeeld, die door IKEA Ekkersrijt werden aangeboden. Vandaag, dinsdag 24 maart, werden de bewoners verrast met frikandellen en kroketten, aangeboden door Wim van der Heijden van cafetaria De Gentiaan. WIm: "Ik wilde iets doen voor de mensen in Berkenstaete. Het is een rare tijd, voor iedereen. Daarom heb ik ze schalen met een lekkere snack gebracht."

Désirée Tomassen, programmaregisseur van de dagbesteding, wil graag alle mensen bedanken die deze mooie initiatieven bedacht en uitgevoerd hebben. “Het doet ons heel erg goed en wij zijn er erg blij mee.”

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>