Voorzitter Jos van der Heijden tijdens zijn reis nar West-Timor in september 2019
Voorzitter Jos van der Heijden tijdens zijn reis nar West-Timor in september 2019 Foto: Ingezonden

700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

700 pakken rijst voor Voedselbank Best e.o.

Harapan had zich er goed op voorbereid, verkoop van pakken rijst en de opbrengst bestemmen voor armen op West-Timor. Helaas, door de coronacrisis is deze actie uitgesteld. De inkoop (700 pak) was gedaan, hiervan waren 90 pakken dankzij een anonieme donatie al naar de Voedselbank in Best gebracht.

Van de Pio-stichting uit Tilburg ontving Harapan een donatie van 750 euro voor deze actie, waarvoor geen rijst geleverd hoeft te worden. Omdat niet duidelijk is wanneer de actie wel kan worden georganiseerd, besloot Harapan de resterende 610 pakken ook naar de Voedselbank Best te brengen. Toch nog een mooi resultaat, 700 pakken rijst voor de cliënten van de voedselbank en van alle ontvangen donaties kunnen de zusters van het centrum Hidup Baru in Atambua 180 zakken rijst van 10 kg kopen.

U kunt de actie ‘een pak voor een zak / rijst voor armen op West-Timor’ steunen door een bijdrage te storten op NL29 RABO 01770 62 266 ter name van stichting Harapan onder vermelding van ‘rijstactie’.

Harapan voorzitter Jos van der Heijden was vorig jaar september op West-Timor en heeft gezien dat hulp heel hard nodig is. Hij heeft toen namens Harapan een aantal zakken rijst bij heel arme mensen gebracht. Kijk voor mee informatie op: https://harapan.dse.nl