Logo mooisonenbreugel.nl
Michèle van Rooij   | Fotonummer: f0d67c
Michèle van Rooij (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Hartelijk dank fijn dorp!

Son en Breugel - Het hele team van Visage&More wil alle dorpsgenoten, cliënten hartelijk danken voor alle ontzettend lieve reacties.

Michèle van Rooij is trots om Ondernemer van het Jaar van Son en Breugel te mogen zijn. Het is hartverwarmend om te ervaren hoe mensen begaan zijn met ons. Zeker op een moment als dit, waar wij met de rug tegen de muur gezet zijn. Onze zaak moet dicht blijven. Net als bij andere zaken in het dorp. De actie van de OVSB was een geweldige ondersteuning, waar jullie dorpsgenoten ook echt gehoor aan hebben gegeven. Iedereen op een eigen manier.

Wat nu?!
Na toch een enorm paniekgevoel moeten we verder. Onze zaak is volledig corona-proof ingericht, dus als we toestemming krijgen, kunnen we meteen volop aan de slag. Onze diëtiste werkt online door, tandprotheticus mag weer beginnen en wij ondersteunen mensen dat ze thuis toch goed voor hun huid kunnen zorgen. Hier volgen wat tips.

Thuispeeling
Het is de kans om zelf een intensieve thuispeeling te doen, down-time is nu niet zo erg en wij hebben alle tijd om het goed telefonisch te ondersteunen. Het resultaat is verbluffend!

In het zonnetje
Iedereen doet er goed aan om de huid goed te beschermen tegen UV met minimaal SPF 30, zeker nu we toch veel in de tuin zijn of aan het wandelen of fietsen. Naast bescherming van onze huid, helpt het ook om de huid minder snel te laten verouderen, dit is een bewezen verschil.

S.O.S.-kit en rescue-pakketjes
We hebben allerlei S.O.S-kitjes en rescue-pakketjes gemaakt voor gezicht, voeten, nagels en wenkbrauwen. Tevens denken we hiermee ook aan Moederdag of mensen die in het zonnetje gezet mogen worden.

OVSB-cadeaubonnen
Je kunt de OVSB-bonnen ook inleveren op onze producten, zodat je indirect de helft betaalt (25 = 50 euro). Je mag dit gratis proberen aan onze ‘skinbar’. Liefst op afspraak, zodat we één op één aandacht hebben en we ons aan de regels van het RIVM kunnen houden.

Visage&More lounge en winkel is nu maandag tot en met zaterdag open van 11.00 – 13.00 uuur, op zondag van 13.00 – 16.00 uur of op afspraak. Tevens hebben we koffie of thee voor onderweg tijdens een wandeling, winkelen of even pauze. Ook zorgen we voor verse ice tea of een high tea voor thuis!

Rest ons de mensen die ziek zijn van harte beterschap te wensen. Dorpsgenoten die nu iemand verloren zijn, heel veel sterkte te wensen. Degene die gedwongen zijn thuis te blijven… We hopen dat dit zo snel mogelijk voorbij mag gaan.

Lieve groeten en tot snel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>