Afbeelding
Foto: Ingezonden

OBS De Regenboog lanceert eigen film

Algemeen

Son en Breugel - Met trots lanceert OBS De Regenboog deze week een eigen film. Waar staat de school voor, hoe wordt er gewerkt en hoe ziet dat er dan uit in de praktijk? Als enige openbare basisschool in Son en Breugel merkt de school dat ouders niet altijd een duidelijk beeld hebben bij het onderwijs dat gegeven wordt. In de film kunt u dan ook zien hoe er op school gewerkt wordt, waar de school voor staat en wat de sfeer op school is.

OBS De Regenboog is dé school met oog voor iedereen. Teuntje Derks, directeur OBS De Regenboog, vertelt: “We hebben ‘Oog voor kwaliteit’, ‘Oog voor veelzijdigheid’, ‘Oog voor ieder kind’ en ‘Oog voor elkaar’. Deze vier kernwaarden willen wij in de film zo duidelijk mogelijk naar voren laten komen zodat u een compleet beeld krijgt van onze missie en visie.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.regenboogbreugel.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om de school te volgen op facebook, hier kunt u regelmatig nieuws over de school voorbij zien komen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje op de school te nemen, loop gerust eens binnen.