Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 23b970
Foto: ©pixabay.com

Aantal positief getesten gelijk gebleven

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.537 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) op zaterdag 16 mei, dit is een stijging van 45 patiënten in de afgelopen 24 uur. Het aantal overleden patiënten is met 27 gestegen het afgelopen etmaal, een daling ten opzichte van vrijdag. In totaal zijn er nu 5670 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 198 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat is bijna hetzelfde aantal dan vrijdag. Tot nu toe zijn er 43.870 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Op zaterdag 16 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>