Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 177868
Foto: ©rivm.nl

Cijfers laten lichte stijging zien

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.613 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van dinsdag 19 mei, dit is een stijging van 34 patiënten in de afgelopen 24 uur, zeven meer dan daags hiervoor. Het aantal overleden patiënten is met 21 gestegen het afgelopen etmaal, een hele lichte stijging ten opzichte van maandag. In totaal zijn er nu 5715 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 108 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat zijn 38 minder dan maandag. Tot nu toe zijn er 44.249 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Ook vandaag is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>