Sylvia met haar boek
Sylvia met haar boek Foto: Ingezonden

Sylvia Bruning lanceert haar boek

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Het boek ‘In 10 stappen authentiek leiderschap’ van de Son en Breugelse Sylvia Bruning wordt op 19 juni gelanceerd. Tot ongeveer drie maanden geleden wist Sylvia niet dat zij een boek wilde schrijven. Ze is de challenge aangegaan om binnen 6 weken een boek te schrijven. Mede geholpen door het uitstel van een aantal trainingen in verband met de corona-uitbraak, stond de ruwe versie drie weken later al op papier.

Sylvia: “Lang heb ik vele boeken gelezen, nieuwe inzichten tot me genomen en deze geïntegreerd in mijn werk en leven. De tijd was gekomen om het proces om te draaien. Om tijd vrij te maken om van binnenuit een creatief proces op gang te brengen. En mijn verzamelde en geïntegreerde levenswijsheid aan het papier te gaan toevertrouwen. Ik ben blij dat ik deze manier heb gevonden om mijn passie voor het trainen/coachen en voor het bijdragen aan een mooiere wereld uit te dragen. Het heeft mijn inzicht in mezelf en in de materie van authentiek leiderschap verder verdiept en mijn trainingen verrijkt.”

Ben jij toe aan meer authentiek leiderschap? Ben je klaar om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij meer rust, impact en voldoening voor jezelf en je team? Reserveer dan nu haar boek in de voorverkoop en betaal tijdelijk geen verzendkosten!

In 10 praktische stappen helpt Sylvia jou en jouw team bij de ontwikkeling van authentiek leiderschap. Na het uitvoeren van alle stappen werk en leef jij meer vanuit je hart. Zo ervaar je meer persoonlijke kracht en geluk en weet je anderen beter te inspireren.

De wereld is toe aan meer authentieke, moedige leiders. Ben jij er één van? Het boek is te bestellen via www.leidmetlef.nl.

Afbeelding
Algemeen 15 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 15 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 18 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella