Logo mooisonenbreugel.nl
Marjolein Maas (tweede van links, onderste rij) met een deel van het zorgteam   | Fotonummer: 1b1d91
Marjolein Maas (tweede van links, onderste rij) met een deel van het zorgteam (Foto: ingezonden)
Zorg

Viamama een centrum voor vrouwen waar zorg, coaching en ontspanning samenkomt

Son en Breugel - Aan de Nieuwstraat 54 in Son en Breugel is per 1 juli Viamama van onderneemster Marjolein Maas geopend. Marjolein is verloskundige en wil met Viamama een plek creëren voor vrouwenzorg en een verbindingsplek zijn voor vrouwen die op medisch en persoonsvlak zich verder willen ontwikkelen. In het pand zijn een aantal ruimtes ingericht waar de zorgverleners als flexwerkers gebruik van kunnen maken.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Het team bestaat uit negentien zorgverleners die vrouwen in iedere levensfase kunnen helpen op het gebied van vrouwenzorg, coaching en cursussen. Vrouwenzorg zoals overgangszorg, psychologie, verloskunde, dietetiek, bekkenfysiotherapie, gecombineerde leefstijl interventie, verloskunde, logopedie, osteopathie, lactatiekunde, seksuologie en hypnotherapie. Cursus en Coaching, oa Mamafit, MI-coaching, coaching rondom zwangerschap, hypnotherapie, babymassage en yoga. Marjolein legt het uit: “De zorgverleners huren een aantal uren op een vaste dag in de week, waardoor er brede zorg aangeboden kan worden. We versterken en verbinden elkaar. Door eerder klachten te erkennen en herkennen, kunnen we preventief bezig zijn en kunnen we sneller handelen voordat er klachten ontstaan. We kunnen gebruik maken van elkaars expertise.” Het is mooi om te zien hoeveel kennis bij elkaar komt door achttien zorgverleners met ieders eigen expertise samen te brengen onder een dak die zich allen richten op zorg voor vrouwen.

Meer informatie is te vinden op www.viamama.nl.

Lees het hele artikel woensdag 8 juli in DeMooiSonenBreugelKrant

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>