Logo mooisonenbreugel.nl
Rudi Boschman en Martin Bevers voor het nieuwe kantoor aan de Nieuwstraat.   | Fotonummer: e1b888
Rudi Boschman en Martin Bevers voor het nieuwe kantoor aan de Nieuwstraat. (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Uw adviseur voor het leven op een nieuw adres

Son en Breugel - Een leven lang uw adviseur, dat is waar we voor staan, zeggen Martin Bevers en Rudi Boschman tijdens de opening van hun nieuwe kantoor. Samen vormen zij de directie van Bevers & Boschman, gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken.

Sinds 6 juli is Bevers & Boschman gevestigd aan de Nieuwstraat 1 in hartje Son en Breugel, de geboorteplaats van het bedrijf en waar beide heren zijn opgegroeid. De slogan waar de heren naar verwijzen betekent dat zij hun klanten altijd een betrouwbaar, betrokken en deskundig advies geven. Dit kunnen zij doen omdat zij bij geen enkele aanbieder een verplichting hebben om producten onder te brengen, een echte vrije keuze dus.

Na hun studie begonnen de vrienden Martin (vanaf 1993) en Rudi (vanaf 2001) in het bedrijf van Gerard Bevers. Daar leerden zij als adviseurs in verzekeringen en hypotheken de praktijk en deden zij veel kennis op, genoeg om in 2008 hun eigen kantoor te beginnen, in een loods in het buitengebied op Olen. In 2015 is Bevers Assurantiën overgenomen door Rudi en Martin en vanaf toen is het bedrijf verder gegaan onder de naam Bevers & Boschman. Gerard Bevers bleef werkzaam binnen het bedrijf. Op die manier blijven we profiteren van zijn kennis, ervaring en vakmanschap.

In 2020 is Bevers & Boschman uit het spreekwoordelijke jasje gegroeid of eigenlijk meer hun kantoor aan de Weegschaallaan in Breugel. “Het kantoor was gewoon te klein en niet praktisch meer. Wij nemen graag de tijd en de ruimte om onze klanten te adviseren. Dat doen we door de klanten thuis te bezoeken, maar ook door gesprekken op ons kantoor. Wij merkten dat in de oude situatie soms de privacy van de klant in het gedrang kwam. Samen met een groeiend personeelsbestand ga je dan kijken naar een grotere locatie die ook bij ons bedrijf past. Al jaren onderscheiden wij ons van andere bedrijven in onze branche door een persoonlijke benadering. Wij vinden het erg belangrijk dat het contact met onze klanten persoonlijk en direct is.”

En vanaf nu werken Martin, Rudi, samen met Gerard, Karen, Esther en Angela op een nieuw adres in een nieuw pand met alle comfort en luxe die daarbij hoort, maar met nog steeds de oude bekende gezichten en het voornemen om een leven lang uw adviseur te zijn. Dus kom gerust eens langs op het nieuwe kantoor of maak een afspraak en zij komen graag bij uw thuis voor een passend advies.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>