Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 22f51d
Foto: Getty Images/iStockphoto

Korein on tour!

Son en Breugel / regio - Deze zomer organiseert Korein in verschillende plaatsen in de regio een nieuw evenement: 'Korein on tour'. Dit is een fietsroute langs een aantal locaties van Korein in de buurt.

Bij elke locatie staat een bord met een QR-code (op de poort of bij de ingang). Als je deze QR-code scant, ontvang je een activiteit die je thuis kunt doen met je gezin, vriendjes of vriendinnetjes.

Iedereen mag meedoen
Korein on tour kun je de hele zomervakantie doen in Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Meerhoven en Veldhoven. En het leuke is: iedereen mag meedoen, dus óók vriendjes en vriendinnetjes met hun (groot)ouders die niet bij Korein zitten. Kijk voor meer informatie op www.korein.nl/on-tour

Tourdag
Op de speciale ‘Tourdag' is het extra leuk om met Korein on tour te gaan! Die dag kun je namelijk op de Koreinlocaties langs de fietsroute leuke activiteiten doen, uiteraard op 1,5 meter afstand. Je kunt onder andere koken bij onze foodtruck of passiepost maken bij de Kunstkriebelbus.

De speciale Tourdag vindt plaats op:
• 22 juli - Son en Breugel
• 25 juli – Helmond
• 29 juli - Eindhoven Noord
• 31 juli - Meerhoven en Veldhoven

Let op: voor de Tourdag moet je wél even inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.korein.nl/on-tour of schrijf je meteen in. Neem zelf een picknickkleed mee, zodat je altijd een fijn plekje hebt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>