Scoot on Route onderweg tijdens een van de tochten
Scoot on Route onderweg tijdens een van de tochten Foto: Ingezonden

‘Scoot on Route’ zoek nieuwe deelnemers

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Dit seizoen met mooie tochten van de scootmobielgroep ‘Scoot on Route’ van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform is helaas heel anders verlopen dan andere jaren.

Op 15 juli hebben ze toch hun eerste tocht gereden. Niet meteen een lange tocht. Er werd gereden door de Beekdalroute naar de plassen Ekkersrijt en AquaBest. Daarna over het rolstoelpad van het Joe Mann Bos en ze pauzeerden bij ’t Boshuys.

Natuurlijk hebben zij zich aan de richtlijnen van anderhalf meter afstand gehouden. Ook naast elkaar rijden, wat normaal al niet de bedoeling is, mocht niet. De eerstvolgende tocht is op woensdagmiddag 12 augustus. Aan de hand van de ontwikkelingen en mogelijkheden worden de volgende tochten gepland.

Nieuwe deelnemers zijn welkom
De stichting biedt graag andere bezitters van een scootmobiel de mogelijkheid om zich aan te sluiten. Als scootmobielgroep ‘Scoot on Route’ rijden zij normaal hun tochten van mei tot en met september in principe op de eerste woensdagmiddag van de maand. Er wordt altijd om 13.00 uur van het Raadhuisplein in Son en Breugel vertrokken. Bij elke tocht rijden er minimaal drie personen met de fiets mee als begeleiding. Van belang is wel dat uw scootmobiel minimaal 15 km per uur rijdt.

Ook buiten de tochten komen ze in de winterperiode maandelijks bij elkaar in D’n Tref om koffie te drinken en leuke activiteiten te doen. Meer info op www.cgplatformsonenbreugel.nl. Aanmelden graag via tel. 0499-479293 of jandelange@cgplatformsonenbreugel.nl.