Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: a8b81f
Foto: ©pixabay.com
TIPSonenBreugel

Gezocht: mening van inwoners Son en Breugel

Son en Breugel - Op stap gaan en/of op vakantie gaan zat er de afgelopen maanden niet in. Het coronavirus stak daar een stokje voor. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld, waardoor de horeca zijn deuren weer heeft kunnen openen, met inachtneming van een aantal richtlijnen en een maximumaantal gasten. Ook kroegen en cafés mogen weer gasten ontvangen en ook hier geldt een maximumaantal gasten en richtlijnen waar bezoekers zich aan moeten houden. Tevens kunnen Nederlanders weer op vakantie in Nederland en zelfs het buitenland behoort weer tot de mogelijkheden. Voor het burgerpanel TIPSonenBreugel reden om in samenwerking met Toponderzoek, onafhankelijk onderzoeksbureau uit Horst, een nieuwe raadpleging op te zetten met als onderwerp ‘Op stap gaan en/of op vakantie’.

Redacteur: Emmy Grit

Is er voor jou veel veranderd vergeleken met voor de uitbraak van het virus, nu de maatregelen versoepeld zijn? Ging jij voorheen naar de kroeg of naar het café en hoe denk jij er nu over? Ben je al op stap geweest, of ga jij binnenkort weer op stap? Deze vragen worden onder andere gesteld in de raadpleging die via deze link ingevuld kan worden. Specifiek wordt op zoek gegaan naar antwoorden van inwoners uit Son en Breugel tussen de zestien en vijftig jaar oud, maar ook oudere inwoners kunnen hun mening geven.

Thuisblijven of toch niet
Behalve op de vraag wel of niet op stap gaan, richt het onderzoek zich ook op het wel of niet op vakantie gaan. Was jij van plan om op vakantie te gaan? Is jouw vakantie geannuleerd of uitgesteld? Zou je naar het buitenland op vakantie gaan, maar heb je nu toch gekozen voor een vakantie in Nederland? Of laat je je reis naar het buitenland doorgaan met inachtneming van alle maatregelen die in dat betreffende land gelden? Zoveel mensen, zoveel meningen en daarom deze vragenlijst. Vul de vragenlijst in op www.mooisonenbreugel.nl. Doe jij mee?

Tussen 16 en 40 jaar
Om een representatief beeld te krijgen van alle burgerpanelleden, willen we graag de doelgroep tussen 16 en 40 jaar vergroten. Val jij binnen deze doelgroep en wil jij meedoen aan deze raadpleging, vul dan de vragenlijst in. MooiSonenBreugel verloot in samenwerking met Toponderzoek een goody bag die gevuld is met leuke aanbiedingen onder een van de nieuwe dorpsgenoten die zich via de vragenlijst hebben aangemeld.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>