Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 753d54
Foto: Floor Hendriks

Verkoop ‘Ons boek’, goed voor Samenloop voor Hoop

Son en Breugel - Veertien inwoners van Son en Breugel vertellen hun verhaal in ‘Ons boek’. Ons boek is geschreven door twee lokale schrijvers; Ineke van Uden en Bernard van Hal. Deze twee oud-collega’s van weekblad Forum bleven na het opheffen van deze lokale krant contact houden en spraken vaak over hun passie: schrijven. Op een gegeven moment ontstond het idee om samen een boek te gaan schrijven. Verhalen over mensen uit Son en Breugel. Mensen die het leuk vinden om iets te vertellen over hun werk en over hun leven.

Verhalen van inwoners uit Son en Breugel 
Het boek heet niet voor niets ‘Ons boek’. Door de verhalen van inwoners uit Son en Breugel is het een boek over ons dorp Son en Breugel. Voor de veertien geïnterviewden is het ook ‘ons boek’ als ze hun eigen verhaal of dat van die ander teruglezen. En voor de schrijvers voelt het ook als ‘ons boek’. Geen opdrachtgevers, geen sponsoren, geen regels waar rekening mee gehouden moest worden. Gewoon schrijven wat ze leuk vinden. Verhalen schrijven die veertien mensen hebben durven, willen en kunnen vertellen. Zeer uiteenlopend. Bernard en Ineke weten vanuit de tijd van weekblad Forum dat inwoners uit Son en Breugel graag persoonlijke verhalen lezen over dorpsgenoten. Dat bewees het grote succes van Huisnummer Zestien (destijds geschreven door wijlen Jan Burgers) en later Huisnummer Tien en Huisnummer Vijf. De foto’s in het boek zijn gemaakt door de 18-jarige Sonse Floor Hendriks.

Het boek is te koop bij Primera in Son en Breugel. Het boek kost 9,95 euro en van elk verkocht boek gaat €2,50 naar SamenLoop voor Hoop Son en Breugel 2021, waarbij door lokale acties geld opgehaald wordt voor KWF Kankerbestrijding. 

Dus een boek over, voor en door mensen uit Son en Breugel waarbij per boek €2,50 naar SamenLoop voor Hoop Son en Breugel 2021 gaat. In totaal heeft de boekverkoop al € 200,- opgeleverd voor Samenloop voor Hoop 2021. Koop dit leuke boek vol lokale mensen verhalen en steun ook de Samenloop voor Hoop 2021. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>