Logo mooisonenbreugel.nl
De trainingen zijn weer begonnen   | Fotonummer: 710959
De trainingen zijn weer begonnen (Foto: Ingezonden)
sport

VC Pieter Brueghel is op zoek naar jou

Son en Breugel - Na een veel te lange volleyballoze periode zijn de teams eindelijk weer van start gegaan. Alle leden zijn weer in training in aanloop naar het seizoen. Sommige teams kunnen wel wat aanvulling gebruiken.

Er is nog plaats voor een paar leden in verschillende dames-, heren- en jeugdteams. Bijvoorbeeld heren 1; ze spelen in de hoogste recreatieve klasse in de regio, is een gezellig vriendenteam en zoeken extra aanvallende impulsen, ook voor de ‘vijfde set’ in Expreszo. Dus mocht je volleybalervaring hebben en hier in Son en Breugel (weer) willen ballen op goed niveau, kom dan eens meetrainen op maandagavond om 21.15 uur in De Landing.

Verder is de vereniging op zoek naar trainers/coaches voor dames 1 (overgangsklasse) en heren 1 (hoofdklasse) en 2 (overgangsklasse). Allemaal op lekker niveau met leuke groepen, dus mocht je trainerservaring hebben, kom gerust eens kijken. De dames trainen van 19.45 tot 21.15 uur op maandagavond in De Landing en de heren direct daarna tot 22.45 uur. Op www.vcpieterbrueghel.nl is meer informatie te vinden over de club.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>