Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Harrie (l) en Rob (r) tijdens een optreden in het Vestzaktheater (archieffoto)</p>   | Fotonummer: da3616

Harrie (l) en Rob (r) tijdens een optreden in het Vestzaktheater (archieffoto)

(Foto:Wil Feijen)
Voorstelling/Theater

Start van het nieuwe theaterseizoen met The Blue Stars

Son en Breugel - The Blue Stars speelde afgelopen weekend twee voorstellingen in ‘het Tejaterke’ in Best. Het is even wennen, de start van het theaterseizoen in een corona-veilig theater, maar het ging eigenlijk boven verwachting.

Het publiek heet mogen beleven dat ze, dankzij de versoepeling van de maatregen, weer veilig kunnen genieten van een voorstelling. De organisatie had goed zijn best gedaan, het zag er eigenlijk heel gezellig uit. Een corona-veilige theateropstelling met overal groepjes mensen verdeeld over de ruimte. Geen volle zaal zoals je gewend bent maar een volle ‘corona-zaal’.

‘Eindelijk spelen we voor volle zalen’, zo begon The Blue Stars hun voorstelling in Best. En vervolgens ‘we hebben de voorstelling een beetje in moeten korten dus we hebben alle leuke grappen geschrapt, dat scheelt ook weer met lachen.’ Het is helaas niet helemaal gelukt, er werd in Best juist volop gelachen. The Blue Stars was aanvankelijk enigszins bevreesd, gaat het lukken, kunnen ze dezelfde sfeer oproepen die zij gewend zijn? Ja dus! Natuurlijk wordt er niet zo massaal meegezongen als ze gewend waren, maar neuriën kan ook heel mooi zijn. En er is wat mee geneuried met de voorstelling ‘Voor ik het vergeet’. De voorstellingen werd met veel voldoening gespeeld en het publiek was enthousiast.

‘Voor ik het vergeet’ van The Blue Stars heeft een hoog ‘dat weet ik nog goed’-gehalte. Maar ook contrasten tussen vroeger en nu worden op een humoristische manier behandeld, mild, nooit grof of beledigend. Het publiek wordt vermaakt met hilarische scènes en conferences, afgewisseld en gecombineerd met prachtige muziek en liedjes van toen en nu. Dit alles met maar één bedoeling: bezoekers een heerlijke, ontspannen avond te bezorgen waar volop gelachen kan worden. De eerstvolgende voorstelling is donderdag 17 september in theater de Hofnar in Valkenswaard. Klik hier voor het bestellen van kaarten

V-tickets bestellen
Op 24 september speelt The Blue Stars twee voorstellingen in theater de Schalm in Veldhoven. Beide voorstellingen zijn al uitverkocht. Maar u kunt thuis kijken en genieten van the Blue Stars. U kunt V-tickets bestellen voor deze voorstelling; kijk op www.thebluestars.nl of ga naar de website van de Schalm: www.deschalm.com.

Meer berichten