Logo mooisonenbreugel.nl
Joey Schnieder (links) en Loouis van der Werff (rechts) van Keukensale.com  Eindhoven -Son en Breugel .   | Fotonummer: 1570ac
Joey Schnieder (links) en Loouis van der Werff (rechts) van Keukensale.com Eindhoven -Son en Breugel . (Foto: Wil Feijen)
Ingezonden mededeling

Keukensale.com Eindhoven viert deze maand haar haar 6-jarige

Son en Breugel – Keukensale.com Eindhoven - Son en Breugel viert deze maand alweer haar 6-jarig bestaan. En in deze zes jaar hebben zij in hun winkel op Woonboulevard Ekkersrijt al vele klanten blij gemaakt met hun nieuwe droomkeuken. Maar, wie jarig is trakteert, en om dit te vieren heeft Keukensale.com Eindhoven - Son en Breugel in de maand september van 21 t/m 27 september een speciale actieweek en VIP avond georganiseerd én geven zij zelfs een gratis keuken weg!

Persoonlijke aandacht 
Bij Keukensale.com bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Dat begint zodra u de showroom binnenstapt. Met een lekker kopje koffie neemt u de mogelijkheden door met de adviseur. Als u de maten van de keuken bij u heeft, kan er direct vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen. U heeft ook altijd direct contact met de eigenaar en bij vragen kunt u direct terecht in de showroom. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Klanten blij maken werkt
In tegenstelling tot andere grote keuken aanbieders werkt Keukensale.com alleen met lokale ondernemers. ‘En juist dat zorgt ervoor dat wij exact begrijpen dat je net dat stapje extra moet zetten in je dienstverlening’ legt Louis van der Werff uit, samen met zijn compagnon Joey Schneider. ‘Gelukkig is dat ook wat onze klanten zo waarderen en dat zie je weer terug in de onze reviews op bijvoorbeeld Trustpilot of op onze “Wall of Fame” in de winkel’.

Actieweek 21 t/m 27 september
De hele maand kunt u al profiteren van een korting van 50% op de aanschaf van een complete keuken maar tijdens de actieweek komt hier ook nog eens 6% jubileum korting bij en ontvangt u een cadeaubon t.w.v. € 100,- voor de eerste keuken accessoires. Op vrijdag 25 september organiseert Keukensale.com Eindhoven - Son en Breugel zelfs een VIP nacht en zijn we op afspraak open tot 01.00 uur. Tijdens deze VIP nacht ontvang je bij aankoop van een complete keuken ook nog een 3-in-1 koken waterkraan cadeau! En als klap op de vuurpijl verloten wij onder de mensen die tijdens de actieperiode een offerte hebben laten maken of een keuken hebben gekocht een gratis keuken t.w.v. € 7.500,-. De winnaar van de gratis keuken zal op zondag 27 september om 18.00 uur bekend worden gemaakt onder het genot van een hapje en een drankje in de winkel.

Zes dagen open
De vestiging is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Elke vrijdag is er een koopavond tot 21:00 uur en op vrijdag 25 september zelfs tot 01.00 uur. Voor de VIP nacht wordt wel aangeraden om tijdig een afspraak te maken.

Meer berichten