logo Sandor Paulus
logo Sandor Paulus

Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - Lazy Sonnie Afternoon: Een akoestisch podium voor live rootsmuziek door (inter-) nationale professionele artiesten. Naast artiesten wereldwijd, krijgen lokale talenten in het voorprogramma de kans te performen, iedere eerste zondag (-middag) van de maand. In de sfeervolle Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie. Al vijf jaar een daverend succes.

Eén keer per jaar organiseren zij in de voortuin een succesvol muziekfestival. En ook één keer per jaar een Lazy Song Night voor artiesten uit Son en Breugel en uit de regio. Met de activiteiten leveren zij een mooie muzikale bijdrage aan het rijke culturele leven in Son en Breugel.

Om een kwalitatief hoogstaand en divers programma te kunnen waarborgen is vervanging van hun technische materialen, onder andere geluidsapparatuur en verlichting regelmatig nodig. Dat zijn kostbare zaken die niet altijd door hun zelf zijn op te brengen. Een financiële aanvulling van bijvoorbeeld Rabo ClubSupport is daarom zeer welkom. Dus, geef jouw stem dit jaar aan Lazy Sonnie Afternoon. Meer informatie via www.lazysonnieafternoon.nl of hun sociale mediakanalen.