Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Hulppieten krijgen belangrijke brief van Sinterklaas

Algemeen

Son en Breugel / Madrid - Sinterklaas komt zondag aan in Son en Breugel. Maar zoals we vorige week al lazen in deze krant zijn de Pieten er dit jaar niet bij vanwege corona en kan hij de kinderen ook niet begroeten aan de haven. Daarom kunnen jullie de Sint zondag 15 november zien via een livestream. Maar zonder Pieten redt hij het natuurlijk niet, en daarom gaan verscheidene mensen in Son en Breugel hem helpen.

Inmiddels heeft Sinterklaas aan de mensen die hem willen helpen in Son en Breugel een brief gestuurd, zodat ze als hulppiet kunnen fungeren. Misschien ken je sommige van die hulppieten wel van naam of gezicht. Wees dan maar trots op die meneer of mevrouw, want zij helpen dit jaar Sinterklaas met het bezorgen van alle cadeautjes en snoepgoed.

Veel werk, maar er zijn ook veel hulppieten in Son en Breugel, dus dat komt wel goed. De hulppieten zijn te herkennen aan een echt pietenpak dat ze van Sinterklaas hebben gekregen. Vorige week schreef Sinterklaas nog dat je hem via een livestream kan zien op zondag 15 november vanaf 13.00 uur. Nu blijkt hij de tijden door elkaar te hebben gehaald: de livestream begint zondag 15 november namelijk om 14.00 uur. Maar je mag om 13.00 uur al klaar gaan zitten en liedjes zingen hoor.
Zondag 15 november kun je via deze site de livestream volgen

De groeten van de Hulp Schrijf Piet