Pietentraining bij HTC Tennis
Pietentraining bij HTC Tennis Foto: Ingezonden

Pietendagen vol enthousiasme ontvangen bij HTC Son Tennis

Algemeen Sinterklaas

Son en Breugel - Waar de afgelopen jaren de Pieten tijdens een middag alle kinderen langs lieten komen, kozen zij er nu voor om de groepjes tijdens hun eigen tennisles te bezoeken. Dit hebben zij natuurlijk vanwege Corona gedaan, zo werden er niet onnodig veel groepjes kinderen door elkaar heen gemixt.

Op woensdagmiddag waren er vier tennispietjes bij de groepen rood en oranje. Ook op zaterdag kwamen er nog twee Pieterbazen langs voor de groepen blauw, rood en oranje. Nadat zij in een gedicht hadden aangegeven dat zij verstopt waren, zochten de kinderen al hollend in de tennishal naar de Pietjes. Nadat de Pieten gevonden waren konden ze een Pietendiploma halen met verschillende oefeningen.

Zo moesten de Pietjes in opleiding samenwerken, balanceren met een tennisracket en bal en konden zij hun tennisslagen laten zien aan de Pieten. Op het einde van de Pietenles kregen de kinderen nog een cadeautje en een handje pepernoten. Esther en Chantal hebben geholpen tijdens de Pietendag op zaterdag, waarvoor hartelijk dank. Sinterklaas zal vast een plusje bij jullie naam zetten in het grote boek.