Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kerstpakkettenactie in aangepaste vorm

Algemeen

Son en Breugel - De kerstpakkettenactie wordt ook getroffen door de lockdown. Maar omdat de werkgroep Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken Son en Breugel hun doelgroep juist in deze tijd niet in de steek willen laten, is er gezocht naar een werkbare oplossing.

Het verzamelen en uitsorteren van de ingeleverde producten zorgt elk jaar voor veel werkuren. Dat wordt natuurlijk met liefde en plezier gedaan door de vrijwilligers in de dagen voor kerstmis. Ze lopen nu tegen de uitdaging aan dat er slechts twee personen tegelijk in het kerkgebouw aanwezig mogen zijn. Dat betekent dat zij het niet voor elkaar krijgen alle pakketten met dezelfde zorg samen te stellen.

Daarom is er besloten om de producten die al bij hen was ingeleverd te verdelen en daarnaast voor een groot deel gebruik te gaan maken van cadeaubonnen. Een supermarkt in Son en Breugel heeft inmiddels toegezegd hieraan mee te willen werken.

De gezamenlijke kerken stellen het daarom zeer op prijs als u de kerstpakkettenactie steunt met een financiële gift. U kunt op de eerder vermelde momenten uw financiële gift afgeven bij de kerk aan de Zandstraat. Of doneer een bedrag op rekeningnummer NL33 RABO 0118705539 ten name van P.W.J. Kerkhof - v. Osch, onder vermelding van Kerstpakketenactie 2020.

De werkgroep Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken van Son en Breugel bedanken u alvast hartelijk voor uw steun. En natuurlijk een dank je wel namens alle ontvangers.

Inleveradres, data en tijden
Protestantse kerk, Zandstraat 26 Son en Breugel van 14 tot en met 17 december van 10.00 tot 12.00 uur. Op 18, 19, 21 en 22 december van 09.00 tot 16.00 uur.