Nol Havens
Nol Havens Foto: ©Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon Ontwaakt!

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Zoals het hele land is ook Lazy Sonnie Afternoon al een tijd in lockdown. Maar dat betekent niet dat de organisatie stilzit. Ze zijn continu bezig met nieuwe plannen en gaan zodra er mogelijkheden zijn meteen weer aansprekende roots muzikanten naar ons podium halen.

Tijdens het Wijn&Dein festijn, een co-productie met La Sonnerie op 27 maart 2021, haalden ze een aantal buitenlandse artiesten digitaal naar Son en Breugel. De huisband Caponata speelde, geheel conform RIVM-regels, live in de Kapelzaal als omlijsting van een prachtig programma rondom wijn. Veel mensen hebben hier thuis van kunnen genieten via de livestream.

Nu het land zich weer een klein beetje begint te openen is de organisatie voorzichtig aan het programmeren geslagen. Voor de zomervakantie zal er naar alle waarschijnlijkheid uitsluitend buiten in de Kapeltuin iets kunnen gebeuren, met nationale artiesten gezien de reisbeperkingen.

Twee prachtige artiesten zijn alvast: op 13 juni om 15.30 uur komt Nol Havens, de voorman van voorheen VOF De Kunst en bekend van de grote hits ‘Susanne’ en ‘Een kopje koffie’ en op 4 juli komt Mercy John, een singer songwriter uit Veghel. Zijn grote doorbraak was zijn samenwerking met Danny Vera voor wie hij de monsterhit ‘Roller Coaster’ schreef, nota bene nummer 1 in de Top 2000 van 2020. Beide optredens zijn uiteraard onder alle voorbehouden van de dan geldende regels.

Houd de actuele berichtgeving in de gaten via www.lazysonnieafternoon.nl of via de sociale media Facebook, Instagram of Twitter van Lazy Sonnie Afternoon.