De prijzen worden uitgedeeld aan de jonge tennissers
De prijzen worden uitgedeeld aan de jonge tennissers Foto: ©HTC Son Tennis

Succesvol Sleuteltjestoernooi bij HTC Son Tennis

Algemeen sport

Son en Breugel - Na een jaar van afwezigheid door Covid-19 was het leukste jeugdtoernooi, ‘Het Sleuteltjestoernooi’ van Son en Breugel voor de tennissende kinderen weer terug. De eerste week van de schoolvakantie waren deze jonge tennissers traditiegetrouw terug op de tennisbanen van HTC.

In een feestelijk versierd tennispark streden 75 deelnemers voor mooie prijzen en medailles, speelden leuke spellen, genoten van een hapje en een drankje en de gezelligheid tijdens het toernooi. Zowel in het enkelspel als het dubbelspel kon er ingeschreven worden op verschillende niveaus. Van categorie blauw, rood, oranje en groen tot de poulewedstrijden voor de wat oudere kinderen; er was aan alle leeftijden en kennisniveaus gedacht. 

Gedurende de week was er een gezellige bedrijvigheid op het tennispark. Naast de deelnemers genoten ouders, grootouders, broertjes en zusjes en trouwe supporters van de leuke partijtjes tennis, het mooie weer en de gezelligheid. Vrijdag 30 juli was de grote finaledag, met aansluitend een geweldige prijsuitreiking, een loterij met diverse prijzen en als hoofdprijs twee kaartjes voor het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam.

Voor de eerste wedstrijd kregen alle deelnemers, naast een leuk presentje en consumptiebonnen, een sleutel van Metafa. Tijdens de prijsuitreiking kreeg iedereen de kans om de kluis te openen met zijn of haar sleutel. De gelukkige winnaar met de passende sleutel ging naar huis met een bon voor een mooi nieuw tennisracket.

De organisatie kijkt terug op een prachtige sportieve week en hoopt iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen tijdens het Sleuteltjestoernooi van HTC Son Tennis.

Tijdens de prijsuitreiking werd op zoek gegaan naar de passende kluissleutel