Tijdens de wintermaanden organiseerde het jongerenwerk ook al activiteiten voor de jeugd (archieffoto)
Tijdens de wintermaanden organiseerde het jongerenwerk ook al activiteiten voor de jeugd (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Jeugd en Jongeren Zomerprogramma

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Ook in de zomervakantie organiseert het jongerenwerk verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn speciaal voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar uit de gemeente Son en Breugel.

Er is een divers aanbod aan activiteiten georganiseerd door het jongerenwerk en verschillende verenigingen uit het dorp. Via www.sonenbreugel.nl/jeugd vind je alle activiteiten deze zomer.

Rolmodel en wereldkampioen straatvoetballer
Zaterdag 28 augustus vindt er een afsluitingsevent plaats in samenwerking met Summergames, waarbij een straatvoetbaltoernooi wordt georganiseerd met een speciale artiest: Jeand Doest; hij is ook wel bekend als ‘Easy Man’, rolmodel en wereldkampioen straatvoetballer, en hij is dan de hele dag aanwezig om een aantal shows weg te geven.

Jeand Doest heeft het als geboren straatvoetballer van de Rotterdamse pleintjes geschopt tot het voetballen met grootheden als Usain Bolt en Ronaldinho. Jeand heeft zichzelf twee keer tot wereldkampioen panna gekroond en staat binnen de scene bekend als ‘King of Panna’. Hij heeft zijn skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai. Hij is onnavolgbaar met de bal aan de voet! (bron: www.freestylevoetbal.nl).

Heb jij een leuk idee voor een activiteit voor in de zomervakantie, en wil je samen met de jongerenwerkers iets organiseren? Mail dan naar ali.alzubaidi@levgroep.nl.