SBC JO8-1
SBC JO8-1 Foto: Sander van der Heijden

Goede start van het seizoen voor SBC JO8-1

Algemeen sport

Son en Breugel - De nieuwe competitie begint zaterdag 11 september voor veel enthousiaste jeugdteams bij SBC, waaronder ook SBC JO8-1. Na twee fanatieke trainingen stond er op zaterdag 4 september in de ochtend eerst nog een oefenwedstrijd op de planning.

Thuis bij SBC nam SBC JO8-1 het op tegen Nuenen JO8-2. Er werd fanatiek en vooral ook sportief gevoetbald door beide teams. Helaas was het niet zo spannend, want SBC JO8-1 won de oefenwedstrijd met maar liefst 16-2. Wat waren de jongens trots en blij. Ze hadden ook ontzettend veel plezier gehad, en daar draait het uiteindelijk ook om. Dit was een goed begin van de dag want ’s middags hadden de trainers ook nog een leuk team-uitje georganiseerd.

Met het hele team gingen ze naar SportsPlanet in Best waar de mannen nog een uur lang op het indoorsoccerveld hebben gevoetbald. Ook daar ging het er wederom fanatiek aan toe en werd er met veel plezier gevoetbald. Alsof de heren nog niet moe genoeg waren, hebben ze ook nog een uur lang Junglechase gedaan.

Moe maar voldaan hebben ze bij terugkomst in Son en Breugel nog lekker gegeten bij cafetaria De Gentiaan waar ze nog een ijsje toe kregen, waarvoor bedankt Wim. Na deze zeer geslaagde leuke dag werd iedereen moe maar voldaan thuisgebracht.

Op naar komende zaterdag waar SBC JO8-1 de competitie begint, thuis tegen FC Eindhoven AV JO8-1 om 09.00 uur op sportpark Schuttersheide. Als je het leuk vindt, ben je van harte welkom om de mannen aan te komen moedigen.

SBC JO8-1