Afbeelding
Foto: ©ivn Son en Breugel

IVN Son en Breugel houdt stiltewandeling

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - IVN Son en Breugel houdt op zondag 24 oktober van 13:30 uur tot 15:30 uur een stiltewandeling in het Vresselse bos. De vrijwilligers van IVN Son en Breugel gaan in stilte de natuur beleven, zodat ze alle aandacht kunnen geven aan wat erin en om hun heen gebeurt.

Om de zintuigen alle ruimte te geven ligt het tempo lager dan normaal. De nadruk ligt op het waarnemen zelf: het luisteren naar de geluiden in het bos, geluiden van de deelnemers zelf, het voelen van de wind en misschien de regen en de grond, het ruiken van alle geuren in het bos. En als er in stilte gelopen wordt, ervaren de deelnemers ook dat er ontzettend veel te zien valt, wat in een gesprek met een ander vaak niet wordt waargenomen. Meld je aan en laat je verrassen.

Af en toe wordt even stilgestaan. Ook dit zorgt weer voor een hele andere beleving. En natuurlijk gaat het om een IVN-wandeling: als je toch iets wilt weten over de natuur of als je echt iets heel bijzonders hoort of ziet, dan is er altijd de gelegenheid om die waarneming te delen.

Geef je op voor vrijdag 22 oktober via wandelen@ivn-senb.nl. Mocht je onverhoopt na je aanmelding verhinderd zijn, laat het weten, zodat de plek weer vrijkomt voor eventuele andere liefhebbers. Verzamelen op de parkeerplaats tegenover de Vresselse Hut, bij het insectenhotel, Vresselseweg 33, te Sint-Oedenrode. Meer informatie en/of aanmelden via wandelen@ivn-senb.nl.

Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden gisteren Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen