Afbeelding
Foto: De Springbokken

Speculaaspoppenactie voor Son en Breugel samen sterker

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - De leden van Lopersgroep De Springbokken nemen 11 en 12 juni 2022 deel aan het evenement Son en Breugel samen sterker. In dit weekend worden activiteiten georganiseerd waarmee geld opgehaald wordt voor goede doelen in de strijd tegen kanker.

De leden van De Springbokken houden in de aanloop naar dat weekend verschillende acties om geld in te zamelen voor kankerbestrijding en ze beginnen met de speculaaspoppenactie. De speculaaspoppen met amandelen wegen 500 gram en zijn ongeveer 40 centimeter lang en zijn verpakt in een luxe doos. Ze kosten slechts 5 euro en van iedere verkochte speculaaspop wordt 1,50 euro gedoneerd aan Son en Breugel samen sterker.

Irma Verest van De Springbokken is tijdens de informatieavond op 9 november aanwezig en zal een uitleg geven over hun actie en probeert andere teams te inspireren om acties te houden om geld in te zamelen.

Bestellen
Je kunt tot en met 15 november je bestelling doorgeven aan Irma Verest of via 06-42589215. De speculaaspop wordt enkele dagen voor Sinterklaas bezorgd.